Opslaan als favorietEnglish versionVersion française

Paardensport gîtes de Mialaure

Op het kruispunt van de Vercors en de Dévoluy

Aan de voet van de Mont Aiguille, vlakbij het dorp Clelles in de Trièves in Isère, de ruitergîtes van Mialaure, heten 30 paarden en de begeleiders Noel en Jérôme Descombes u het hele jaar welkom.

De gîtes, hoewel vaak verhuurd aan paardensportliefhebbers, zijn evengoed uiterst geschikt voor familiefeesten, trouwerijen, jubileums of eenvoudigweg voor een verblijf in de kalmte van de vrije natuur.

De gîtes bieden u de mogelijkheid « openluchtfestijnen » met of zonder traiteur. In de weide bij de gîtes staat eveneens een reuzenbarbecue tot uw beschikking, evenaals een zaal binnen van 40 m².


De voormalige boerderij, bestaande uit twee karakteristieke gebouwen, is omgeven door 10 hectare weideland, midden in de natuur. Het uitzicht op de Trièves en de Devoluy is onvergelijkbaar, de toegang verkrijgt met via een enigszins steil bergpaadje.

Onafhankelijk van elkaar garanderen de twee gîtes privacy voor kleinere groepen.
Het intérieur est rustiek en confortabel. De electriciteit voor de verlichting en de koelkasten (24 Volt) komt van zonnepanelen (let op: geen 220 Volt!). De verwarming is gemengd; hout en gas.
Elke gebouw is voor zien van douche en toilet, een uitgeruste keuken en een grote leefruimte.
Elke gîte kan onafhankeleijk gehuurd worden.
Op 300m afstand ligt het paardensportcentrum, waar Jérôme tevens biologische akkerbouw bedrijft.

Er worden u veel ruitertochten aangeboden, direct vanaf de gîtes, zie hiervoor de pagina ruitertochten.

Het dorp Clelles, op 1,5km van de gîtes op 800m hoogte, telt 400 inwoners. Men vindt er twee levensmiddelenwinkels, een bar restaurant, een bakker en een dokter.

Les Gîtes

Gîte n° 2

Gîte n° 1

Deze gîte bestaat uit een leefruimte van 38 m2 met uitgeruste keuken en 6 bedstedes op de bovenverdieping. Deze gîte bestaat uit een leefruimte van 26 m2 met uitgeruste keuken en 5 chambrettes met tweepersoonsbedden op de bovenverdieping.

Naar boven

... ... ... ... ... ... ...